DÉ PLEK VOOR HET VINDEN VAN EEN GASTOUDER IN DORDRECHT

Persoonlijke ondersteuning in het vinden en begeleiden van de geschikte gastouder die bij je past!

shutterstock_201749336

Hèt gastouderbureau van Dordrecht: uw betrouwbare partner voor kinderopvang

Mijn naam is Emmie Broeders en ik ben moeder van twee lieve kinderen, Thijs en Saar. Samen met hen en mijn partner Mark woon ik in Dordrecht. Voor de regio Dordrecht ben ik uw consulente. Deze regio omvat naast Dordrecht ook Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht. Mocht u naast deze plaatsen een aanvraag hebben dan hoor ik dat graag en kan ik kijken wat ik voor u kan betekenen. 

In de kinderopvang heb ik meerdere jaren werkervaring en heb de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau. Wat ik belangrijk vindt is persoonlijk contact en openheid. Twee keer per jaar ga ik, soms onverwacht, op bezoek bij de gastouder. Dit kan zijn voor een risico-inventarisatie, evaluatie of voortgangsgesprek. Mocht het gewenst zijn dan kom ik vaker langs. Zo vind ik het hartstikke leuk om af en toe een dag mee te lopen met een gastouder en de kinderen. De gastouder is uiteindelijk degene ie alle theorie en pedagogische kennis omzet in de praktijk. 

Naast dat ik er ben voor de gastouder, kan de ouder ook altijd rekenen op mijn hulp en ondersteuning. Zo kunt u terecht bij mij met vragen over de kinderopvangtoeslag, pedagogische vragen of anderszins. U kunt erop vertrouwen dat ik altijd mijn uiterste best zal doen om zo snel mogelijk vervangende opvang te regelen als uw huidige gastouder vakantie heeft of ziek is. Al onze aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. 

Wij bieden hoogwaardige gastouderopvangdiensten in de regio Dordrecht, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staan. Onze gastouderopvangdiensten zijn ontworpen om ouders gemoedsrust te geven, wetende dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving worden verzorgd.  Onze gastouders zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en passie voor het werken met kinderen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gekwalificeerd om de beste zorg aan uw kind te bieden.

Voordeligste gastouderbureau in Dordrecht

Gastouderbureau NL is het voordeligste gastouderbureau van Dordrecht. Inschrijven is geheel gratis en we hanteren lage administratiekosten. Via de gastouder calculator berekenen we eenvoudig de werkelijke netto opvangkosten per maand. Deze kosten zijn inclusief het gastouder tarief, bureaukosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt hier een berekening maken voor de opvang bij een gastouder of de opvang bij je thuis door een gastouder. 

Gastouder in Gastouder Dordrecht

Neem contact op met Emmie!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Dordrecht? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouder Nederland!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij GOBNL

Wij werken samen met Gastouderbureau NL waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Blogs van gastouderbureau Dordrecht

Gastouder Dordrecht 

Het is weer lente en de gastouders in Dordrecht zoeken langzaamaan weer meer buitenactiviteiten op. Maar vergis je niet; de meeste gastouders in Dordrecht gaan sowieso

Lees verder »

Kun je alles vinden?

Heb je specifieke vragen of kunt u iets niet vinden? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen.