DÉ PLEK VOOR HET VINDEN VAN EEN GASTOUDER IN UTRECHT

Persoonlijke ondersteuning in het vinden en begeleiden van de geschikte gastouder die bij je past!

shutterstock_201749336

Hèt gastouderbureau van Utrecht: uw betrouwbare partner voor kinderopvang

Mijn naam is José van Rossum en ik ben consulent voor Gastouderbureau NL / Utrecht. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van gastouders en vraagouders binnen de regio Utrecht. Ruim 10 jaar heb ik bij verschillende kinderopvangorganisaties gewerkt en daar veel kennis en ervaring opgedaan. Door mijn ervaring binnen de kinderopvang als pedagogisch medewerker, pedagoog en manager weet ik dat kinderen baat hebben bij goede en liefdevolle opvang. Ik zet mij dan ook graag in voor goede opvang voor ieder kind. 

Binnen de gastouderopvang is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind, onder andere door een vast gezicht in een huiselijke omgeving. Dat is de kracht van gastouderopvang. Een fijne plek voor ouder, kind en gastouder creëren, dat is waar ik energie van krijg. Door mijn praktijkgerichte ervaring en mijn uitgebreide kennis van pedagogiek, management en leidinggeven kan ik mij optimaal inleven in de doelgroep. Ik sta voor goed en persoonlijk contact met zowel de gastouders als met de ouders. 

Ik kan waar nodig begeleiden en adviseren. Daarnaast sta ik voor je als vraagouder, maar ook voor de gastouder, klaar om ondersteuning op pedagogisch vlak te bieden. Ook kun je bij mij terecht met allerlei vragen, het vinden van een gastouder, het vaststellen van de hoogte van de kinderopvangtoeslag, opvoedkundige vragen, enzovoort. 

Bij Gastouderbureau NL ben je verzekerd van kwalitatief goede opvang. Wij staan voor dienstverlening op maat en onze dienstverlening is persoonlijk en vakkundig. Ik ondersteun ouders bij het vinden van een geschikte gastouder en onze gastouders brengen we tegelijkertijd in contact met zoekende ouders. 

Wij bieden hoogwaardige gastouderopvangdiensten in de regio Utrecht, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staan. Onze gastouderopvangdiensten zijn ontworpen om ouders gemoedsrust te geven, wetende dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving worden verzorgd.  Onze gastouders zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en passie voor het werken met kinderen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gekwalificeerd om de beste zorg aan uw kind te bieden.

Voordeligste gastouderbureau in Utrecht

Gastouderbureau NL is het voordeligste gastouderbureau van Utrecht. Inschrijven is geheel gratis en we hanteren lage administratiekosten. Via de gastouder calculator berekenen we eenvoudig de werkelijke netto opvangkosten per maand. Deze kosten zijn inclusief het gastouder tarief, bureaukosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt hier een berekening maken voor de opvang bij een gastouder of de opvang bij je thuis door een gastouder. 

Gastouder in Gastouder Utrecht

Neem contact op met José!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Utrecht? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouder Nederland!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij GOBNL

Wij werken samen met Gastouderbureau NL waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Kun je alles vinden?

Heb je specifieke vragen of kunt u iets niet vinden? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen.