DÉ PLEK VOOR HET VINDEN VAN EEN GASTOUDER IN FRIESLAND

Persoonlijke ondersteuning in het vinden en begeleiden van de geschikte gastouder die bij je past!

shutterstock_201749336

Hét gastouderbureau van Friesland: uw betrouwbare partner voor kinderopvang

Sinds 2006 verzorgen wij, Inge Kiewied en Cees Klarenbeek, gastouderopvang in Friesland. Wij zijn de ouders van drie jongens en begrijpen het belang van goede gecertificeerde kleinschalige en flexibele kinderopvang in de buurt. Door onze persoonlijke benadering en deskundig advies hebben we al voor veel kinderen in Friesland de kinderopvang verzorgd. 

Elk kind verdient de beste opvang die bij hem of haar past. In een persoonlijk gesprek bespreken we de behoeften en waaraan je graag wilt dat de gastouderopvang aan moet voldoen. Vervolgens gaan we voor je op zoek. Dan regelen we voor jullie de documenten waarmee jullie voldoen aan de wettelijke eisen voor recht op kindertoeslag. 

Wij bieden hoogwaardige gastouderopvangdiensten in de regio Friesland, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staan. Onze gastouderopvangdiensten zijn ontworpen om ouders gemoedsrust te geven, wetende dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving worden verzorgd.  Onze gastouders zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en passie voor het werken met kinderen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gekwalificeerd om de beste zorg aan uw kind te bieden.

Voordeligste gastouderbureau in Friesland

Gastouderbureau NL is het voordeligste gastouderbureau van Friesland. Inschrijven is geheel gratis en we hanteren lage administratiekosten. Via de gastouder calculator berekenen we eenvoudig de werkelijke netto opvangkosten per maand. Deze kosten zijn inclusief het gastouder tarief, bureaukosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt hier een berekening maken voor de opvang bij een gastouder of de opvang bij je thuis door een gastouder. 

Gastouder in Gastouderbureau NL / Friesland

Gastouder in Friesland nodig? Inge helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Friesland? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouder Nederland!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij GOBNL

Wij werken samen met Gastouderbureau NL waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Blogs van gastouderbureau Friesland

Kun je alles vinden?

Heb je specifieke vragen of kunt u iets niet vinden? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen.