DÉ PLEK VOOR HET VINDEN VAN EEN GASTOUDER IN GRONINGEN

Persoonlijke ondersteuning in het vinden en begeleiden van de geschikte gastouder die bij je past!

shutterstock_201749336

Hèt gastouderbureau van Groningen: uw betrouwbare partner voor kinderopvang

Ik ben Maaike Janssen en woon samen met mijn partner en twee kinderen in Marum. Ik ben consulent bij Gastouderbureau NL voor de regio Groningen. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een regionaal gastouderbureau. Met mijn ervaring binnen de kinderopvangsector bent u bij mij aan het juiste adres voor persoonlijke begeleiding in de Gastouderopvang. 

Ik vind persoonlijk contact en ondersteuning belangrijk. Van het bij elkaar brengen van ouder en gastouder en het borgen van een kleinschalige kinderopvang tot de ondersteuning bij de ouder thuis in het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Met een gastouder kies je voor opvang in een huiselijke omgeving. Daarnaast is Gastouderopvang veel voordeliger dan de reguliere kinderopvang. 

Wij bieden hoogwaardige gastouderopvangdiensten in de regio Groningen, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staan. Onze gastouderopvangdiensten zijn ontworpen om ouders gemoedsrust te geven, wetende dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving worden verzorgd.  Onze gastouders zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en passie voor het werken met kinderen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gekwalificeerd om de beste zorg aan uw kind te bieden.

Voordeligste gastouderbureau in Groningen

Gastouderbureau NL is het voordeligste gastouderbureau van Groningen. Inschrijven is geheel gratis en we hanteren lage administratiekosten. Via de gastouder calculator berekenen we eenvoudig de werkelijke netto opvangkosten per maand. Deze kosten zijn inclusief het gastouder tarief, bureaukosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt hier een berekening maken voor de opvang bij een gastouder of de opvang bij je thuis door een gastouder. 

Gastouder in Gastouder Groningen

Neem contact op met Maaike!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Groningen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouder Nederland!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij GOBNL

Wij werken samen met Gastouderbureau NL waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Blogs van gastouderbureau Groningen

Kun je alles vinden?

Heb je specifieke vragen of kunt u iets niet vinden? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen.