DÉ PLEK VOOR HET VINDEN VAN EEN GASTOUDER IN NOORD-BRABANT

Persoonlijke ondersteuning in het vinden en begeleiden van de geschikte gastouder die bij je past!

shutterstock_201749336

Gastouderbureau NL / Noord-Brabant

Mijn naam is Bianca Maurer van Baalen. Samen met mijn partner trotse ouders van twee zoons, Ruben en Rowan en één dochter, Marlijn. We zijn woonachtig in Gilze en ik ben bemiddelingsconsulente voor Gastouderbureau Nl voor de provincie Noord-Brabant. Sinds 2016 werk ik in de kinderopvang. Hierdoor heb ik veel ervaring met de opvang van verschillende kinderen. 

De persoonlijke aandacht voor ieder kind in een kleinschalige, vertrouwde omgeving maakt gastouderopvang uniek. Daarnaast zijn je opvoedingswensen met de gastouder bespreekbaar evenals de op te vangen tijden, uren en dagen. Ook flexibele opvang is bij veel gastouders mogelijk. Door deze voordelen ontstaat een mooie balans welke resulteert in een verfijnde opvanglocatie voor je kind(eren). 

Graag breng ik als consulent voor Gastouderbureau NL / Noord-Brabant mijn ervaring als ouder en gastouder in de praktijk door een optimale begeleiding voor zowel nieuwe als bestaande vraag- en gastouders te garanderen. Voor meer informatie, advies en het vinden van een geschikte gastouder en alle bijbehorende zaken sta ik je graag te woord. 

Wij bieden hoogwaardige gastouderopvangdiensten in de regio Noord-Brabant, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staan. Onze gastouderopvangdiensten zijn ontworpen om ouders gemoedsrust te geven, wetende dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving worden verzorgd.  Onze gastouders zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en passie voor het werken met kinderen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gekwalificeerd om de beste zorg aan uw kind te bieden.

Voordeligste gastouderbureau in Noord-Brabant

Gastouderbureau NL is het voordeligste gastouderbureau van Noord-Brabant. Inschrijven is geheel gratis en we hanteren lage administratiekosten. Via de gastouder calculator berekenen we eenvoudig de werkelijke netto opvangkosten per maand. Deze kosten zijn inclusief het gastouder tarief, bureaukosten en kinderopvangtoeslag. Je kunt hier een berekening maken voor de opvang bij een gastouder of de opvang bij je thuis door een gastouder. 

Neem contact op met Bianca!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Noord-Brabant? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouderbureau NL!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij GOBNL

Wij werken samen met Gastouderbureau NL waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.