DÉ PLEK VOOR HET VINDEN VAN EEN GASTOUDER IN ROTTERDAM

Persoonlijke ondersteuning in het vinden en begeleiden van de geschikte gastouder die bij je past!

shutterstock_201749336

Hét gastouderbureau van Rotterdam: uw betrouwbare partner voor kinderopvang

Laat ik mezelf allereerst even voorstellen, mijn naam is Lianne van Drom en ik ben consulent bij Gastouderbureau NL voor de regio Rotterdam. Samen met mijn partner Ben en ons zoontje Matthew woon ik in Hellevoetsluis. Naast consulent werk ik zelf ook als gastouder. Door deze combinatie kan ik mijn kennis en ervaring inzetten om gastouders en ouders goede persoonlijke ondersteuning te bieden.

Als gastouder biedt je kinderen een veilige plek om te leren en ontwikkelen in een huiselijke omgeving. Ik vind het belangrijk om de beste match te vinden voor elk kind. Dit doe ik door te weten hoe gastouders invulling geven aan hun opvang. En natuurlijk de wensen van ouders goed inzichtelijk te hebben. Hierbij staat persoonlijk contact, meedenken over verschillende vraagstukken en het regelen van de praktische zaken centraal. 

Wij bieden hoogwaardige gastouderopvangdiensten in de regio Rotterdam, waarbij de ontwikkeling en het welzijn van uw kind centraal staan. Onze gastouderopvangdiensten zijn ontworpen om ouders gemoedsrust te geven, wetende dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving worden verzorgd.  Onze gastouders zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring, vaardigheden en passie voor het werken met kinderen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig gekwalificeerd om de beste zorg aan uw kind te bieden.

Voordeligste gastouderbureau in Rotterdam

Met gastouderopvang kies je voor kleinschalige opvang, waar echt aandacht voor het kind is. Daarbij is het ook nog eens veel voordeliger dan reguliere opvang. Wij houden dit graag zo door onze tarieven laag te houden. (Met de tarieven van ons gastouderbureau behoren we namelijk tot de voordeligste van deze regio).

Gastouder in Rotterdam

Gastouder in Rotterdam nodig? Lianne helpt je verder!

Wil je meer weten over gastouderopvang of wil je gastouder worden in Rotterdam? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik informeer je graag over de mogelijkheden bij Gastouder Nederland!

Wet en regelgeving

Alle aangesloten gastouders voldoen aan de wettelijke eisen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Aansluiting bij GOBNL

Wij werken samen met Gastouderbureau NL waar ouders gemakkelijk in Nederland online kunnen zoeken naar een geschikte gastouder. Het is voor ouders mogelijk om direct het profiel van een gastouder te bekijken en op en een vrijblijvende kennismaking aan te vragen.

Veilig en vertrouwd

Gastouderopvang is een professionele en volwaardige vorm van kinderopvang. Bij de gastouder krijgen kinderen veel individuele aandacht omdat de groep kinderen klein is. Kinderen voelen zich hierdoor snel vertrouwd en veilig. Door begeleiding van Gastouderbureau NL en de geboden bijscholing blijft het niveau van gediplomeerde gastouders goed op peil.

Kwaliteit staat voorop

Dat betekent dat al onze gastouders aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen voor gastouders voldoen en geregistreerd staan in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Daarnaast bezoeken we onze gastouders tenminste twee keer per jaar, waarbij ruime aandacht is voor de ontwikkeling en veiligheid van de kinderen. Onze gastouders werken met de meldcode.

Blogs van gastouderbureau Rotterdam

Kun je alles vinden?

Heb je specifieke vragen of kunt u iets niet vinden? Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen.